Kriser

En krise kan have mange årsager; den kan opstå på baggrund at en konkret begivenhed: en skilsmisse, en fyring, en ulykke, et overfald. Men den kan også komme snigende, som en livsstrategi, der har udlevet sig selv. Man ved, at man ikke kan fortsætte som hidtil. Men man er bare ikke helt sikker på, hvordan man kommer fremad.

Når man er i krise, kan man opleve at være forvirret, bange, frustreret, irritabel og have kraftige humørsvingninger. Man kan have svært ved at sove, mærke uro og koncentrationen kan svigte. Hverdagens gøremål kan synes uoverskuelige, og det kan være svært at se fremad i sit liv.

Hvis krisen er udløst af en traumatiserende hændelse, kan man også have påtrængende tanker og billeder fra denne, og man kan måske tro, at man er ved at blive sindssyg.

Men en krise rummer oftest også et udvikllingspotentiale, selv om det er svært at se, når man står midt i det. Gennem et forløb hos mig kan du finde støtte til at lande solidt på benene igen. Jeg kan tilbyde forskellige perspektiver på din situation, og hjælpe dig til at genfinde den indre kurs.